Овен

Вие се възхищавате на любовта - тази, която ще срещнете през този ден, ще предизвика луда страст и скоро няма да отмине. Но дали вашият любим човек ще блика с ритъма на вашето щастие? Планетите ревниво крият отговорът  на този въпрос. Вероятно е всичко да се нареди от самосебе си. Предефинирайте  знаците и ще се убедите, че всичко се крепи на взаимен баланс - Колкото даваш, толкова и получаваш!

Днес е моментът да се съсредоточите и погледнете на работата си под друга, макар и необичайна  гледна точка. Ще преливате с оригинални идеи и ще имате усетът да подхождате към проблеми от необичаен ъгъл. Това ще бъде много полезно в работата ви.

От финансова гледна точка трябва да направите избор. Решете дали да се впуснете в смели авантюри и да поемете рискове, или да заложите на сигурността и обмисляте задълбочено дългосрочните инвестиции. Днес сте застрашени от загуба на пари - бъдете предпазливи! Вероятността да ви върнат стари парични задължения е почти невъзможна.

Телец

Евентуалното напрежение във връзката ви ще намалее значително. Ала не очаквайте да успокоите партньора си само с щастливи обещания и страстни прегръдки. Очакванията на любовната ви половинка са в пъти в повече. Вложете повече фантазии или импровизирайте с нови идеи. Не се ядосвайте от забележки и критики отправени към вас. Ако сте неженени, вашите завоевания ще предизвикат завист сред вашите приятели.

Денят предразполага към спокойствие на работното място. Планетите ви дават правомощия да бъдете енергични и оптимистични. Приемайки ги, ще бъдете решени да предприемете трудни стъпки и да положите усилия, за да решите по-добре конкретните проблеми на работното си място. Помислете как да контролирате емоционалността си.

Финансовото ви състояние се очертава да бъде устойчиво. Дори има шанс вашите доходи да се увеличат. Потърсете втора работа, която да ви осигури необходимото парично благоденствие. Не си правете шеги с късметът си, търкане на лотарийни билетчета и проиграване на суми в казино, всичко това може да доведе до финансова разруха.

Близнаци

Изпитвате страх от евентуални недоразумения в личен план. Да, такива се очертават на планетарно ниво, но те няма да повлияят на вашата любовна връзка. За щастие, имате невероятният шанс да си прекарате чудесно с вашият партньор. Очакват ви удоволствия и най-вече насладата на любовта! Ако сте на почивка, ще прекарате цялото си време там и ще имате възможност да изживеете вълнуващи моменти.

Звездите ще ви помогнат на професионално ниво. Ако изпитвате потребност за зелена светлина, за да стартирате проектите си и изложите идеите си, със сигурност ще я получите с деликатна дипломация. Не закъснявайте с плащанията си.

Имате стабилен авторитет и голям кредит на доверие. Следете внимателно бюджетите си и добавете 10% към вашият финансов резерв. Не мечтайте! Вие сте добри финансови играчи, за да разчитате само на фактора късмет, който ще запълни тук там някоя дупка. Планетите ви съветват да действате със замах - Ако ще е път, то нека да бъде магистрала!

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец март?Вижте прогнозите, направени специално за читателите на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

Рак

Атмосферата на любовният ви живот ще бъде много по-спокойна и по-топла. Очертават се циклични сътресения във вашите романтични отношения, които макар и трудно ще ги преодолеете. Бъдете разумни, ще сте изправени пред трудни избори!

Денят ще ви донесе късмет и успех на работното място. Но оставите ли се да ви носи течението, разчитайки единствено на шанса, нищо ефективно няма да се случи. Така че, запретнете ръкавите си и действайте, ще имате необходимата енергия!

Сделките и инвестициите, които днес ще пропуснете не представляват интерес за вас. Предстоят ви доста глезещи оферти, които също ще се наложи да отхвърлите - не си струват! Задръжте топката, насочете се към покупки, които са важни за дома и офисът. Не пестете пари за дългосрочни активи.

Лъв

Вашата любовна двойка ще вибрира с една и съща честота. Всеки един от двамата нетърпеливо ще допринесе с нещо ново за една взаимна любовна композиция. Взаимно ще се изненадвате и това ще  ви съблазни още по-силно. Също така е благоприятно да проведете разговори за вашите бъдещи планове.

Всичко ще се движи много бързо и ще трябва много да внимавате как реагирате на работното място. Тези, които работят в сферата на търговията, могат да очакват много клиентски движения. Без съмнение ще постигнете целите си по бърз и уверен начин.

Няма нужда да се притеснявате през този ден, защото парите ще дойдат при вас, когато най-малко ги очаквате и ще имате възможност да плащате за всичките си капризи. Време е да продадете това, което не използвате. Много добър ден  за инвестиции. Необходимо е да си подсигурите средства, защото в близко бъдеще ви предстоят сериозни покупки. Благоприятно време за заеми и кредити.

Дева

В любовта ще бъдете съвършени. Ще се почувствате щастливи и романтични. Връзката с вашия партньор ще се крепи предимно на духовността. От днес навлизате в един вълнуващо нов етап на любовен романс, и общуването ви ще бъде съвършено. Може да разберете за някоя тайна, която е била дълбоко пазена и умело скрита. Ще останете приятно изненадани!  На тези, които им липсва партньор, денят е благоприятен за търсене на вашата дългоочаквана половинка.

На работното си място ще се оставите да бъдете увлечени от ежедневието. Бъдете бдителни! Днес е добър период да се опитате да подобрите това, което вече сте постигнали, за да работите спокойно, без да се налага да правите големи промени.

Паричният поток ще се движи добре, не се очертават сериозни трусове. През този ден ще сте наясно от необходимостта да планирате своето финансово бъдеще. Изчислете предвидените разходи и организирайте финансите си като цяло. Внимавайте с носенето на много пари в брой на обществени места! Има вероятност от загуба, каквото и да означава това.

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец март?Ето какво носи на всяка зодия месецът на жените, според астролога Красимир Куртев - Алеф

Везни

Днес звездите ви дават шанс за щастие в любовта. За постигането му обаче, ще бъдете изправени през различни етапи от перипетии. Вероятно ще възникнат различни форми на конфронтации с партньорът ви. Бъдете внимателни и най-вече избягвайте споровете, които биха могли да влошат връзката ви!

На работното място днес ви очаква предизвикателство. Ще се наложи, чрез въображение си да тествате вашата иновативност. Преминете ли този тест успешно, ще бъдете в състояние да подобрите работата си и вашите бъдещи проекти. През следващите дни, има вероятност да получите нова интересна работа или бизнес оферта. За хората търсещи работа, денят предразполага да приемате всичко, което ви се предлага, макар и временно.

Относно парите, късметът е на ваша страна. Може да си позволите харчове от всякакъв характер, а защо не и да смените старият си автомобил с друг! Пазарувайте на воля, ала в нормите.

Скорпион

Днес е особено важно да не оставяйте връзката си на случайността, използвайте звездите като компас. А те ви насочват към повече радост, въпреки налегналите ви проблеми. Лоялност, съпричастност и тактичност - върху това се крепи вашата връзка. Също така, сексът е изключителна важна част от партньорството ви днес. Опитайте да изненадате партньорът си с нови вълнуващи любовни практики в леглото.

В работен и финансов план ще бъдете твърде амбициозни. Тъй като рядко се доверявате на другите относно сделки и покупко-продажби, за предпочитане е да си спестите парите днес. Денят не е благоприятен за инвестиции!  

Имате добър нюх за доходен бизнес, приложете този природен талант за по-добри времена, определено може да очаквате добри печалби. Останете незабележимо тихи на работното си място. Така ще избегнете евентуални бури.

Стрелец

През този ден се очаква да се подадете на ревност. Това ще доведе до спречквания с любимият ви човек. Бъдете така добри, да охладите тази си страст, за да избегнете всякакви рискове в любовен аспект. Също така, има вероятност да реагирате остро на предложение за годеж или брак, това може да ви смути. Не се ангажирайте, проявете необходимия такт и отклонете разговорите за други, по-добри за вас времена.

На работното ви място, вероятно ще сте подвластни на екстремни емоции.  Има вероятност да подпалите и на четвърт оборот със желание да напуснете работата си спонтанно. Овладейте се! Емоциите са лош съветник.

Необходимо е да сте особено предпазливи при подписване на всякакви договори свързани финанси, една грешка и ще се окажете пред финансов фалит. Останете с мир и покой в душата си - понякога не всичко е пари за вас. Спокойно може да похарчете пари за едно пътуване или приятна вечеря в изискан ресторант. Забравете за хазартно развлечение!

Козирог

Вероятно ще усетите още по-силно привличане към партньорът си. Пламъците в любовната ви връзка ще превърнат някои ваши мечти в реалност. Подарете си романтични и еротични преживявания, водейки се от страстта. Така ще наградите любовта в себе си и своята половинка.

Този ден ще се яви като крайъгълен камък по отношение на работата. Ще процъфтявате напълно на поста си. Вашите умения ще бъдат признати и оценени. Нищо няма да ви изплаши. Ще бъдете изключително продуктивни.

Парите, разбира се, ще отразяват вашия финансов успех. Това вероятно ще ви накара да бъдете много разточителни. Парите рядко са оскъдни, защото обичат да работят, но могат да бъдат изразходвани почти толкова бързо, колкото идват. Едно нещо, в което можете да бъдете абсолютно сигурни е, че вероятността да се забавлявате е толкова много, колкото е възможно!

Водолей

Вашата магическа мисия е да отворите широко сърцето си, за да вземете богатствата, които космосът ви предоставя. Когато става дума за любов, сте в състояние да покажете романтичната си страна, която ще ви отведе към нов път на удовлетворение. Съдбата ще ви подкрепя!

Вълнуващите промени са във вашите звезди - като комета, можете да достигнете до нови висоти на успеха, но това може да бъде краткотрайно, ако не спестявате за солидна основа в дългосрочен план.

Може да ще имате едно или две сътресения, които очаквате или не. Това са неща преодолими. Следвайте съкровищницата на кариерната интуиция през този ден. Финансите ще се стимулират от неочакван източник. Не позволявайте храсти да израснат под краката ви - задвижете устремът си, днес е момента да печелите пари. 

Риби

Ден през който ще има нежност и вълнуваща еротика. Но за съжаление, тава красива тенденция не е трайна. Няколко нотки на ревност ще се вклинят, предизвиквайки нервно напрежение във любовната ви връзка. Бъдете така добри да не поставяте под въпрос връзката си заради дреболии. Въздържайте се от евентуални флиртове!

Вие сте на ръба да изненадате себе си с нова идея на работното място. Останете и този ден все така усмихнати, внасяйки хармония на работното място. Извънредни ситуации не се очертават през този ден.  

Бъдете отговорни с парите особено днес. Има вероятност да не ви достигнат средства за дадена покупка в последният момент. Преразгледайте финансовата си наличност няколко пъти. Ако имате собствен бизнес, всички взети решения вчера ги приложете още днес. Обърнете особено внимание на счетоводните документи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.