На публично унижение бе подложена пловдивчанка в автобус на градския транспорт. Това сигнализира до редакцията на TrafficNews.bg потърпевшата.

Дамата се качила на автобус номер 20 от южната страна на Тунела, в посока Сточна гара. Още при качването си тя забелязала, че на седалките зад шофьора има две свободни места, а третото заето от багажа на кондукторката.

Съвсем тактично пловдивчанката седнала на свободното място. В това време, докато се настанявала, служителката липсвала, най-вероятно слязла до близкия магазин.

Връщайки се отново в превозното средство, кондукторката забелязала нашата читателка и започнала да й държи сметка защо е седнала на това място. Смутена пътничката казала, че има достатъчно място и за двете, но тогава и било съобщено, че ще се броят пари и че трябва да стане.

Тонът и начина на говорене от страна на служителката в градския транспорт смутило пловдивчанката, още повече й отказала да се премести, тъй като местата са за пътниците.

След това пред всички хора в препълнения рейс служителката изкрещяла:  „Теб като не те оправя мъжът ти, явно си изнервена”.

На тези думи пловдивчанката останала безмълвна, чудейки се как е възможно подобно отношение. Унижена, тя се преместила и само защото доброто й възпитание  взело превес в ситуацията.

„Такова ли трябва да е отношението на обслужващия персонал, докога ще търпим тези обиди?”, пита нашата читателка.

Още подобни случаи от градският транспорт в Пловдив може да видите ТУК