28-годишен пловдивчанин е задържан, след като нападнал жена в автомобила й зад Второ районно. Екшънът се разиграл в четвъртък по обед на ул. "Георги Измирлиев". Атанаска П. била зад волана на служебен "Опел Корса", когато Рено Меган" я изпреварило и й препречил пътя.

 От колата изскочил млад мъж , започнал да крещи и да блъска колата. Той заявил, че водаачката му е отнела предимство.  С юмрук разбил предното обзорно стъкло. След това се върнал в реното и потеглил. Атанаска тръгнала след него и се опитала да го заснеме с мобилния си телефон. Тогава той слязъл от реното , измъкнал джиесема й от ръцете и то разбил в земята. 

Полицаите от районното веднага се намесили и отвели изпадналия в амок шофьор в ареста. 

Жената е служител в голяма пловдивска фирма за дистрибуция на хранителни стоки. Срещу Божидар е образувано бързо производство. 

 Според назначената стоково-оценъчна експертиза стойността на нанесените щети на автомобила и мобилния телефон са в общ размер от 355 лева.  Божидар К. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Той е осъждан за кражба на една година „лишаване от свобода“ условно с четири години изпитателен срок, като присъдата е влязла в сила на 6 февруари 2016 г., и настоящото деяние е извършено в този срок. Бързото производство ще бъде внесено за разглеждане в съда в законния срок.