Млада каскадьорка е получила множество наранявания, след като е била ударена от кола по време на цирков номер, който се е объркал. Ужасният инцидент се е случил по време на изпълнение на номера "Стената на смъртта" на увеселителен панаир в гр. Калян, Индия.

Изпълняващата екстремния номер Шивани Гажбхиуе е балансирала на външния ръб на вратата на кола, която се е движела около вертикална стена в панаирно съоръжение.

Когато колата стигнала до най-високата точка на стената, 20-годишното момиче е загубило баланс и е паднало. Кракът на Шивани се е заклещил в защитния парапет и в малък промеждутък от време тя е висяла с главата надолу, предава Mirror. Номерът обаче не е прекъснат. При втората обиколка мотоциклетист успява да избегне момичето, ала автомобил я удря жестоко и Шивани пада в центъра на съоръжението.

Спиращите дъха кадри от ужасния инцидент се разпространяват скоростно в социалните мрежи. Те запаметяват секундите, в които каскадьорката се люлее от парапета, преди да падне на земята тежко ранена. 

Местните експерти казват, че шофьорът на колата Шеназ Ахмед, който е собственик на шоуто, не би могъл да спре превозното средство, без да излезе извън контрол.

Жертвата Шивани се лекува за тежки наранявания в болница "Вид" в Калян.