2500 талона за паркиране в "Синя зона" в Хисар са изчезнали мистериозно от касата на шефа на звено "Паркиране" в общината Рангел Китенски. Районна прокуратура е образувала досъдебно производство по случая, а в общината зрее скандал. Липсата е за около 3 000 лева, а на този етап няма данни къде са талоните. 

Подозренията са насочени към самия шеф на "Паркиране" Китенски, който е бивш полицай. Той оглавява звеното, в което работят 6 души. на 6 март 2018 година той отива при главната касиерка, за да отчете продадените талони. Тогава получава телефонно обаждане, с което му съобщават да не дава парите, а да слезе долу в стаята си, защото ще му правят ревизия. Там го очаква комисия, назначена от кмета на общината  - инж. Пенка Дойкова. При проверката е установена липсата на талоните. Китински, който в случая е материолно - отговорно лица, тегли бърз кредит и погасява липсите.

Новите талони на общината са с еднакъв цвят и размер. С малки цифри е написан техният номинал от 1, 5, 6 и 20 лв., според времетраенето на престоя на колите. В интервю, дадено от Китински за Trakia word, той не изключва варианта служителите да са продавали талони с голям номинал за 1 лев от недоглеждане. В същото време обаче той не изключва и умишлени грешки. Китински смята, че е жертва на подготвен заговор и се чувства "омърсен, оклеветен, предаден и съсипан".