С най-голямо удоволствие ви представяме Two Brothers Food And Fun - новото местенце в Пловдив, което отвори врати на 21 юни и бързо ще се превърне в любим кът на всички почитатели на вкусната храна, божествените десерти, свежите дизайнерски коктейли и добре прекараното свободно време! 
 
Ново поколение заведение, което няма аналог с друго в града! 
 
През деня Two Brothers Food And Fun ще се откроява с прекрасната си храна и изпипани до последния детайл десерти с уникален вкус. Не по-малко впечатляващи са и дизайнерските ни коктейли, на които ще се посветим през вечерите, под съпровода на хубава музика. 
 
За преодоляването на летните жеги ни е нужна свежест, затова тук ще отворим темата и за нашата просторна и прохладна градина с капацитет 150 места. През горещините и свободното ви време тя ще бъде вашият оазис, в който да избягате от работата и задачите и да задоволите всичките си сетива! 
 
Закритата част на Two Brothers Food And Fun е с приятен и ненатрапчив интериор, който също създава страхотна атмосфера за един задоволителен обяд, вечеря или отбелязване на важен за вас или вашите близки повод. 
 
Редовно ще се организират и шоу програми, в които участници ще бъдат най-популярните кулинари и сладкари! Не подценяваме и музикалната част, затова ще реализираме чести парти вечери, посветени на алтернативни стилове като джаз, хип-хоп или балкан хаус и др.