Три бизнесдами – Елена Кристиано, Меги Трайкова и Ася Атанасова правят благотворителна кампания „За достоен живот“ в Дома за възрастни хора с физически увреждания „Хаджи Гьока Павлов“ на бул. „Цариградско шосе“ в Пловдив.

В рамките на инициативата дамите от дома ще бъдат зарадвани с нови прически, като боите за коса са дарение от българо-италианската фирма Christian Of Roma. Освен това ще бъде обновен и обогатен центърът за рехабилитация, а с нова градинска мебел ще се сдобие и паркът в Дома за възрастни хора с физически увреждания.

В началото на този месец безнесдамата от Пловдив и собственик на козметична компания Christian Of Roma стана истински рицар. Това се случи по време на прием в посолството на Италия в София.

С Постановление на Президента на Република Италия Серджо Матарела тя беше обявена за Кавалер на Ордена "Звезда на Италия”. Високото звание се връчва на Елена Кристиано за заслугите й в развитието на отношенията между България и Италия. Почетното звание, с което я отличи италианския президент, й беше връчено от Н. Пр. посланик Стефано Балди.

„Елена Кристиано е последователна в годините. Този орден й се връчва за упоритостта, с която развива компанията, социалната дейност, която извършва, за провеждането на ежегодния Италиански фестивал на красотата и прическата и популяризирането на качеството на италианските продукти в България”, заяви посланик Балди.