Електронните табла по спирките, които оповестяват кога ще дойде следващият автобус, трябваше да заработят от днес сутринта. Или поне така обеща кметът Иван Тотев вчера. Другата нова услуга, която трябваше да заработи, е звуковата сигнализация за наближаваща следваща спирка. Но... дали защото е 1 април, или по някаква друга причина, нито таблата работят от сутринта, нито звуковата сигнализация, увери се сам репортер на TNS.bg.

Вчера градоначалникът се похвали, че лично се е качил в автобус №9, за да види как работят нововъведенията. Очевидно това не е било достатъчно, защото въпросните нововъведения всъщност не са въведени. Понеже кметът призова пловдивчани да бъдат търпеливи, тъй като първите няколко седмици е нормално да има грешки и непълна информация, ще се опитаме и ние да проявим спокойствие. Но тъй като пак Тотев помоли за съдействие гражданите да информират, ако забележат подобни неточности, това и правим.

Господин кмете, днес - 1 април, нищо от това, което трябваше да започне да работи от днес, не работи. И това не е първоаприлска шега...

Още новини ТУК

TNS.bg