Скъпи момичета, мили дами,

Днешният ми материал с свързан изцяло с малката черна чанта , позната още като "клъч". Искам да обърна специално внимание на този аксесоар понеже на последък все повече виждам официолно облечени дами или просто за вечер с големи пазарски чанти. Грешка!!! Клъчът е изключително стилен и подходящ за вечер.

За мен малката черна чанта е задължителен аксесоар в гардероба на всяка дама. Причините са много. Комбинира се лесно и с почти всичко. Удобен и практичен. Харесвам жени, които обръщат внимание на детайлите към своя аутфит. А клъчът е основен детайл за цялостната вечерна визия. Хубавото е, че живеем във време с доста голям избор и предлагане.

Моят на снимките е от скъпите варианти. Марката е "maison du posh" , целият е от крокодилска кожа комбиниран с актуалните за сезона камъни. Изключително красив аксесоар и подходящ за всякакви празнични събития или просто за вечер с приятели. Цената му е: 700€

Хуабвото е , че този аксесоар изисква единствено хубави обеци като акцент. Аз подбрах обеците ми  да са в тон със самият клъч и комбинацията стана повече от впечатляваща. Те също са трендов модел подходящ за вечер и изключително актуални за сезона.  Марката на обеците е "Искраарт", цената им е 304€.


Хубавото е, че се предлагат много подобни модели на доста по - ниски цени.  Като тези , които подбрах на "Зара". В тази верига има голям избор на аксесоари, цените са достъпни за повечето дами, а моделите им са трендови и актуални.

 
Мили дами, знайте , че всеки детайл от визията ви има значение! До скоро!