В първия ден от лятната ваканция учениците решиха да сменят училището с Мол Марково Тепе, къде голям брой младежи се забавляваха. От управата на мола са се погрижили да има нови кътове за релакс и забавление, показа репортерска проверка на TrafficNews.bg.

В зелените градинки  на покрива на мола е поставена интересна палитра, хващаща окото на посетителите. А от терасата се открива и невероятна гледка към две от тепатата на Пловдив.

За родителите пък има място за отдих и достатъчно пейки, където да отпочинат. Пушачите могат да изпушат и по една цигара в обособените за тях зони. Целият парк е на покрива на сградата, което дава на хората възможност да се насладят на пейзажните гледки и да се откъснат от забързаното ежедневие.

Други решиха да се насладят на предлаганите удоволствия. Някои ученици посетиха киното и се снимаха с меча на крал Артур, други се възползваха от масажните столове.

В същото време невероятен празник на таланта се случва в Мол Марково Тепе! Всяка неделя точно в 12 часа се провежда инициативата „Малките таланти на Пловдив“! Деца на възраст между 2 и 15 години имат възможност да представят пред събралата се публика своите уникални умения и заложби. И така ще е всяка неделя!

Малките таланти ще могат да се изявят с пеене, танци, рецитиране, писане, театрален етюд, демонстрация на спортни умения, представяне на рисунка, изпълнения на музикални инструменти  и… всякакво друго майсторство. Тричленно жури ще определя тримата победители, за които, разбира се, ще има много изненади и награди. А всички таланти ще получават грамоти за участие.

Записването на участниците ще става във Фейсбук страницата на Мол Марково Тепе, като изпратите лично съобщение с двете имена на детето, годините и таланта, с който то ще се изяви. Посочете и имената и телефон за връзка на този, който го е записал.

Срокът за записване за текущата седмица е до 12:00 часа, всеки петък. Самото събитие ще се провежда всяка неделя от 12:00 часа, като участниците и техните придружители трябва да са в мола не по-късно от 11:30 часа.

Сигурни сме, че ни очаква неповторимо изживяване! Малките таланти на Пловдив нападат мола! Сцената е тяхна, удоволствието е за всички, а входът е свободен!