"Днес в около 15.40 часа в автобус номер 15 кондукторът се опита да удари пътник, който използваше телефон. Човекът не говореше и по никакъв начин не пречеше на останалите. Кондукторът обиждаше приятелите на "виновното" момче с много неприлични думи и ги заплашваше с бой. Даже обяви, че ако не е на работа, ще ги спука от бой.

Опитахме се да звъннем на фирмата на автобуса - "Хеброс бус", но нямаше никакъв ефект, защото никой не отговори на посочения в сайта им номер. Номерът на автобуса е РВ1943КМ."

Това ни написа читателка на TNS.bg и ни изпрати снимки и видео, които ви предлагаме. За съжаление, само за два дни получаваме вече трети сигнал за нередности в автобуси по линии, обслужвани от "Хеброс бус". В единия случай шофьор - пак на автобус №15, затвори вратата под носа на пътничка, после я заплаши, че повече няма да се качи в рейса. В другия видяхте къде ходят до тоалетна кондукторите и шофьорите на автобуси №29 на последна спирка в ЖР "Тракия". Стана ясно, че обслужващите линията се облекчават в храстите, които са на метри от спирката и от жилищните блокове в района.

Сега кондуктор обижда и заплашва пътници...

Очевидно е, че ръководството на фирмата превозвач трябва да вземе адекватни мерки. Ние пък очакваме да разберем какви са те.

Още новини от Пловдив и региона гледайте в емисията на TNS TV:

Още истории от нашата нова рубрика "Бай Ганьо в рейса" четете тук:

Бай Ганьо е кондуктор, пътник съм си аз! Лелка цигари пуши в рейса, а възмутено гледам аз

Бай Ганьо в рейса: Гениално-абсурден ремонт връзва фаровете на автобус №1 към парното

Бай Ганьо в рейса: Шофьор надува гръцко и кара бясно из Пловдив, намига на пътнички

Навън вали и в рейса също! Кондукторите карат пловдивчани да сядат на мокрите седалки СНИМКИ

Бай Ганьо в рейса: В Единицата парното духа студено, а кондукторката затваря вратата ръчно

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат сигнали, снимки и видео. Очакваме вашите сигнали за рубриката "Бай Ганьо в рейса" на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

Още новини ТУК

TNS.bg