Промоция на погребалната агенция "Сан Марко" в Рим предизвика противоречиви медийни реакции и положителен отклик сред потенциалните клиенти. "Уикенд с мъртвеца - за всяко погребение при нас, една ваканция подарък за вас", гласи рекламата. Срещу всеки покойник, оставен на последните грижи на агенцията, се предлага двудневна ваканция - една събота и неделя по избор в курорти в Италия, Хърватия и други страни.

Промоцията е със срок до януари 2016 г. и дава възможност премията да бъде преотстъпена на приятели в случай, че клиентът размисли и се откаже от нея. Това надхвърля всякакви злокобни послания, възмущават се някои, докато други са на противоположно мнение и смятат промоцията за гениална рекламна находка.

"Пуснахме рекламата на 1 юни и досега имаме 15 хиляди посещения на нашия сайт. В началото бяхме скептично настроени, но времената се менят и клиентите търсят друг вид оферти", споделя собственикът на фирмата Валтер Бузати. В момента се обмисля нова рекламна кампания с премия за онези, които използват услугите на агенцията за погребване на домашни животни.

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК!

TrafficNews.bg