Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за пръв път кръстосаха шпаги, макар и само на думи, преди двубоя им за световната титла по бокс на 28 октомври в Кардиф. Това стана на първата им съвместна пресконференция на Принсипалити Стейдиъм в столицата на Уелс, където ще се играе двубоя.

Видях голям бой между Джшуа и Кличко, но за мен мачът бе 50:50 – както победи Антъни, така можеше да го направи и Владимир. Тренирам, подготвям се, искаме този мач и смятам да го спечеля. Чувствам се добре подготвен физически, психически, имам много енергия. Гледате към следващия противник на Джошуа – това е хубаво, но мачът ще бъде жесток, каза Кобрата.

Трябва да съм готов за един по-добър Пулев. Понякога моеш да гледаш хиляди видеа на даден съперник, но на ринга да се окаже нещо съвсем различно. Тренирам още след като се възстанових от мача с Кличко. Ако се наложи да отида на война, ще отида, каза Джошуа.

Пулев е страхотен боксьор, много опитен. Антъни обаче учи нещата много бързо и със сигурност ще бъде отлично подготвен и ще изнесе спектакъл срещу един отличен противник, казаха още от щаба на Джошуа.

След края на прескоференцията Кобрата и Джошуа позираха за снимки - един до друг и лице в лице, след което си стиснаха ръцете.