Инстаграм групата, в която се публикуват полуголи снимки на тийнейджърки от Пловдив, продължава дейността си, но от нов профил. Старият акаунт е бил изтрит, след като бе докладван неколкократно от потребители, видя репортер на TrafficNews.bg. Както вече ви съобщихме, вече повече от месец в групата "К**** Пловдив" се публикуват неприлични фотоси на непълнолетни момичета от града на тепетата и региона.

Сред изпатилите си тийнейджърки е и 16-годишно момиче от Пловдив, чиято анонимност ще запазим. Приятели на младата пловдивчанка я разпознали на снимка, публикувана в съмнителния профил. Въпросната фотография не била публикувана никъде. Тийнейджърката я изпратила единствено на своя приятелка по Месинджър. Съмненията са, че профилът и в социалната мрежа може да е бил хакнат от недоброжелатели. 

Момичето вече се е свързало с администраторите на групата, настоявайки фотосът да бъде премахнат. Ако това не се случи, ще бъде подаден сигнал до органите на реда, категорични са нейни близки.

Припомняме, че пловдивчани сигнализираха за съмнителния акаунт в социалната мрежа преди три седмици. Повечето от снимките са със скрити лица, но пък върху тях са отбелязани момичета от града. Още повече, последователите на групата биват приканвани да изпращат снимки на свои познати. Администраторите гарантират пълна анонимност. Все още не е ясно кой стои зад профила.

"На неприличните фотоси се виждат и лицата на момичетата. Има снимки на поне 17 тийнейджърки, видимо непълнолетни. На някои от тях се виждали дори интимните им части", сигнализира наша читателка. Съдържанието е достъпно само за последователите на профила, които към момента са над 700.

Медията ни разполага с въпросните фотографии, но няма намерение да ги публикува, поради етични съображения. Още веднъж отправяме апел към родителите и подрастващите да бъдат особено внимателни към съдържанието, което публикуват в социалните мрежи. Вероятността те да станат обект на злоупотреба, е голяма. Примерът с 16-годишната пловдивчанка показва, че такава е вероятна, дори и да нямаме намерение да превръщаме подобни снимки в публично достояние.

Тийнейджърки от Пловдив лъснаха полуголи в социалните мрежиРодители, пазете децата си от това сами да сринат бъдещето си