Студентката Антонина Мусурлиева от Пловдив спечели поредната седмична награда, 43-инчов телевизор от лотарията с касови бележки на НАП, с касов бон на стойност 1,59 лв. За лотарията Антонина разбрала от телевизионна реклама и решила да се включи веднага. В надпреварата за голямата награда от 50 000 лв. в третото издание на лотарията късметлийката е регистрирала над 600 бележки, а в събирането им се е включило цялото й семейство.

Пловдивчани са сред най-активните потребители в лотарията. Регистрираните от тях касови бележки вече са 1 520 745, на обща стойност 21,8 млн. лв. Расте броят и на отчетените бележки от ПОС терминал - 96 081.

На 21 октомври на живо в ефира на сутрешния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. ще бъде изтеглен поредният седмичен късметлия, а на 11 ноември и единадесетата месечна награда от 2000 лв. Тегленето на голямата награда 50 000 лв. ще се излъчва на живо в ефира на bTV на 9 декември 2019 г.

В лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Данните, които се въвеждат, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, както и на броя, регистрирани бележки, допълват от НАП.