Четири 15-етажни кули, а между тях терасовидно се спускат 12 тела между 10 и 12 етажа. Това е грандиозният проект, за който Таха Рахман ще получи строително разрешение в квартал „Захарна фабрика”. Теренът от 36 дка е бил закупен от частен собственик, като той е с лице към бул. „България”. Той е в съседство с друг терен на йорданския бизнесмен, който е с лице към река Марица.

Огромният комплекс ще бъде с РЗП от над 130 000 кв.м и над 1000 апартамента. Това на практика ще бъде един от най-големите комплекси в Пловдив, а „Оазисите” ще бъдат като дуджета в сравнение с новия мастодонт. Освен апартаменти, там ще има и офис части, както и търговски площи.  Паркирането ще бъде на две нива и вероятно по документи ще бъде на 100% осигурено.

Главният архитект Димитър Ахрянов заяви, че проектът е входиран още през 2019 година. Досега обаче той три пъти е бил връщан от Община Пловдив. Вече обаче инвеститорът и проектната са изпълнили всички изисквания и няма основания Община Пловдив да върне проекта. С други думи, въпрос на формалност е той да получи строителното си разрешение.

Между кулите и телата на комплекса се вижда, че има вътрешна зеленина, която обаче бледнее пред бетона. От сателитните снимки се вижда, че на комплексът ще бъде построен върху огромен брой големи дървесни видове, които се е обособили като горичка. В съседство от въпросния имот е друг огромен парцел, който е в активите на йорданския бизнесмен на големина от 21 дка. Там също се предвижда огромен жилищен комплекс.