За втора поредна година Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите предприе нестандартен метод, с който да стимулира студентите си в обучението и да привлича нови кандидати за предстоящата учебна година. Мотото на кампанията с награди тази година е  „Учи и спечели: червено френско бижу, стипендии, лаптопи, таблети, почивки в български курорт, екскурзия за двама в Париж, Лондон, Рим!“. Освен в сайта на ВУАРР, обещанието за томболата е поместено и на първа страница в справочника за кандидат-студенти за 2018 г.

Пред репортер на TrafficNews.bg ректорът на учебното заведение акад. проф. Димитър Димитров каза, че напълно открито, напълно честно тази година ще бъдат раздадени студентските награди. Освен 26-та годишнина на ВУАРР, която се отбелязва на 26 октомври, жребият с големите награди ще е и по повод студентския празник 8 декември. А кои ще са щастливците ще стане ясно няколко дни преди това.

Миналата година ВУАРР отново предприе тактиката за привличане на студенти с подобни апетитни награди. Тогава голямата награда бе джип.

Висшист стани - джип спечели или в Дубай иди! Пловдивски студенти не искат “наградите“ ВИДЕОДжип, 7-дневни почивки, смартфони, айфони, лаптопи, таблети раздава ВУАРР