Поредната сграда, в която бабите и дядовците на днешни пловдивчани, са обработвали тютюн излезе на пазара за продажби. Тютюневият склад разположен на ул. "Васил Априлов" и ул. "Филип Македонски" години наред представляваше пространство за нощни забавления. 

Ако стените на тютюневия склад можеха да говорят биха дали повод за не един и два развода или пък биха предоставили пикантна информация на днешната младеж за лудориите на техните родители. 

В помещенията му отекваха чалга ритми на един от първите поп-фолк барове в Пловдив - "Най клуб". Култовото заведение, стопанисвано от братя Корадови, години наред бе сред най-посещаваните дискотеки под тепетата.

Междувременно до него се настани и друг известен клуб "Ликьор", като името служи и до ден днешен за отправна точка сред пловдивчани. С чаша в ръка, гостите се наслаждаваха на съвсем различни музикални сетове от 80-те и 90-те. Ретро клубът бе сред най-предпочитаните места за забавления до първите лъчи на изгрев слънце. Негов наследник пък стана Клуб 29, който просъществува само 1 година. На мястото на чалга клуба пък изникна гръцка таверна. 

Днес сградата, която все пак не попада в ансамбъла на Тютюневия град, въпреки нейното промишлено предназначение през 20 век, е в окаяно състояние. Фасадите ѝ се рушат, а долната и част носи спомен от почти всяка дискотека, настанила се там. 

Собствениците на сградата обаче са задлъжнели сериозно към банка, която към момента е задействала процедура по публична продан на имота, за да бъдат удовлетворени дългове за близо 1 милион лева. Тютюневият склад се издига на 4 етажа, от които се продава първият разделен на пет дяла /А, Б, В, Г, Д/ с обща площ от 3635 кв.м. и обща цена 3 216 469 лева.  Търгът за продажба ще бъде открит на 11 юни, когато ще стане ясно каква ще бъде минималната цена за всяка от частите. 

Верижна реакция! След Спирит, Галакси и Бедрум също затворихаСлед бума на клубовете в Пловдив преди две години, сега се наблюдава обратната тенденция