Актрисата и топ-модел Ирена Милянкова ще представи лимитирана серия нежни, елегантни и вдъхновяващи тоалети след броени дни на Капана Фест. Дизайнер и автор на тоалетите е Анелия Янкова, а Ирена Милянкова е лицето им - разнолика и много интересна като жена, професионалист и модел.

Тоалетите, които е ушила Анелия, са вдъхновени от нейните много лица. Премиерата на модната колекция ще се състои на 30 септември в бутик „Дрешника“ на ул. „Абаджийска“ 8. Две талантливи български дами си подават ръка, за да сбъднат колекция, посветена на изяществото.

„Ходя на работа, грижа се за дома, научавам нещо ново всеки ден , отглеждам децата си, подкрепям каузи, грижа се за природата, създавам и творя, раздавам се ежедневно. Искам да бъда красива!“ Ако се припозна дори в няколко от тези думи – ТИ си вдъхновението на тази колекция!“, гласи посланието  на Ирена Милянкова. Ирена Милянкова и Алениа (брандът на Анелия Янкова) обещават да отворят завесата и покажат наслаждението на женствеността, практичността и комфорта.