ОВЕН

Някои ваши действия и амбиции се възприемат за доста екстравагантни от околните. Изчакайте малко и бъдете търпеливи. Възможно е да получите  любовно послание. Имате идеи и обсъждате бъдещо пътуване в чужбина. Откривате нови природни красоти.

ТЕЛЕЦ

Научете нещо ново. Любопитството ви е заинтригувано от тайни и мистични места. Добиването на интересни знания ви удоволетворява. Ако сте на път, ще бъдете щастливи и любовта ще бъде ваш спътник. Пазете се  от настинка.

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ за любовни игри и закачки. Приятел ще ви подкрепи за ново партньорство, идващо от чужбина. Ще имате желание да флиртувате. Интимният партньор ви създава добро настроение.

РАК

Днес сте благословени да срещнете любовта случайно, ако се разходите сред природата или отидете на екскурзия. Ще се радвате на домашния си любимец. Почистването ви спори. Любувате се на красивите неща в живота.

ЛЪВ

Посвещавате се на интимния си партньор и спорта. Имате желание да почистите своя дом. Денят не е от най-подходящите за учене. Общуването с любимия човек ще ви носи наслада и усещане за истинско споделено приятелство.

ДЕВА

Искате домът ви да бъде красив и уютен. Ще се стремите да му придадете допълнителен блясък. Подходящо е времето за фамилен обяд или вечеря и създаване на празнична атмосфера. Вие сте благословени да изживеете необикновена любов. Търсете я сред природата – на спа или ски.

ВЕЗНИ

При едно кратко пътуване ще имате възможност да флиртувате. Подходящо е времето за неделни образователни курсове. Очаквайте подарък от фамилията. Желаете да сте сред красива и уютна обстановка. Насладете се на природните ни феномени.

СКОРПИОН

Парите ви ще дойдат от фамилията. Ще срещнете любовта, ако отидете на ски или на планина. Ще се запознаете с тайни знания за родината си, което ще предизвика вашето любопитство. Отделете време и за отдих.

СТРЕЛЕЦ

Вие желаете да изпъкнете, докато пътувате с приятели. Срещата с тях ще ви достави наслада. Финансовите придобивки са облагодетелствани. Докато почивате, замисляте как да подобрите заплащането си в служебен план.

КОЗИРОГ

Ще харчите пари на среща с приятели. Ще почерпите! Инвестирайте в оздравителни процедури – масаж, плуване, йога. Време е за разкрасяване. Обърнете внимание на гардероба си, прическата и тялото.

ВОДОЛЕЙ

Време е за купон с приятели! Няма да ви е чуждо флиртуването. Ще бъдете забелязани и ще привлечете вниманието на нови ухажори. Бъдете състрадателни.

РИБИ

Независимо, че е време за почивка, приятелите ще ви предложат идеи за нова работа. Днес ще имате късмет, ако  отидете с тях сред природата. Кариерното развитие ви вълнува. Ще получите подкрепа.

Прогнозата на астролога Руслан Борисов - Азарей е специално изработена за читателите на Trafficnews.bg.

Какво очаква всяка зодия през месец февруари?Дали ще срещнете любовта или пък ви очаква щуро приключение, разберете сега