ОВЕН

Късметът ви е скрит в самите вас. Вашите действия ще мотивират искреността и откровеността на брачния ви партньор. Той ще предложи да пътувате или да посещавате лекции, свързани с духовната ви еволюция. Борбеният ви характер ще бъде подложен на изпитание по въпроси свързани с професията. Независимо от потайните действия на шефовете ви или на властите, с дипломатичност ще постигнете по-добри резултати. Едно ново запознанство ще ви вдъхнови да сте по-активни. След средата на месеца бъдете внимателни с финансите си. Любовта ще витае в работната ви среда.  

ТЕЛЕЦ

От средата на месеца ще се наложи да сте по-рестриктивни с всички видове плащания. Мислите повече за почивка. Състезавате се със себе си. Командировките са благоприятни за вас и получавате подкрепа от ръководството. Приятелите могат да ви създадат пречки. Внимавайте с нови запознанства в офиса. Възможно е да се опитат да ви заблудят. Пътувате в чужбина с любовни изненади. Пазете се от настинка. Ще ви възложат нов проект още в началото на месеца. Властта и ръководството ще имат заслуги за по-добрите ви приходи.

БЛИЗНАЦИ

Вие ще се чувствате огряни от светлините на съдбата. Приятелите ви ноосят късмет, но това се дължи на вашите благородни действия към тях. Налага ви се да се приспособявате към условията и изискванията на институциите, ако теглите кредит, правите застраховки или се занимавате с данъчни декларации. Брачният или бизнес партньор ви носи блага. Привлечени сте от тайнственото и мистериозното. Имате желание да се запознаете с нови духовни или религиозни учения. Ако пътувате в чужбина ще се чувствате щастливи. Пазете гърлото си. Могат да възникнат спорове с приятели. Проявете такт. Умеете го!

РАК

Около 19-ти февруари ще обмисляте промени на визията. Ще започнете ново обучение свързано с по-ефективно и иновативно управление на паричните потоци. Има вероятност да изтеглите нов кредит или да поискате парична подкрепа за обновяване на дома. Ще се вълнувате от въпроси, свързани с бизнес партньорствата ви. В тази област ще се наложи да търсите баланс за постигане на справедливост и хармония. Промяната на вашата външност ще съвпадне с едно пътуване. Любовта ще ви вдъхновява. Независимо от споровете и битките, свързани с професията, там ще ви споходи късмета.    

ЛЪВ

Ако сте започнали нова връзка, предстои ви да я затвърдите. Ще бъдете изпълнени с радост. Ще се наслаждавате на времето прекарано в интимност и спорт. Творчеството ще ви обогати. Ще ви се наложи доста да се потрудите. Дискусиите с шефовете ви ще носят разбирателство и конструктивно взети решения. Обмисляте нови проекти с бизнес партньора си. Внимавайте, ако попълвате документи за кредит или декларации за получени приходи. Ще пътувате. Късметът ви се крие в по-възвишеното възприемане на действителността. Бъдете по-предпазливи, ако пътувате в чужбина. 

ДЕВА

Вие ще изпитате облелчение, ако приключите започнат вече ремонт. Ще се отдадете на заслужена почивка и спорт. Работата ще окаже успокояващо въздействие. Ако възникне конфронтация с колеги, то ще ви се наложи да отстъпите, но да запазите целостта и добрия дух на колектива. Вълната, която се отттегля, се готви да залее брега! Възлагат ви нов проект, който ще бъде изпълнение на ваше желание. Има вероятност за илюзии и мечти за брак. Ще се борите да приключите с кредита. Ако пътувате след средата на месеца, бъдете внимателни. Ще получите скъп подарък или наследство.  

ВЕЗНИ

Вие ще пътувате наблизо или надалеч и ще флиртувате. Парите ви ще зависят от международния капитал. Има вероятност да започнете ремонт на жилището си, защото искате да стане по-красиво и уютно. Очаква ви нова любовна връзка. Ако искате да започнете занимания с нов спорт или хоби, сега е момента! Бъдете внимателни и учтиви с брачния си партньор. Вие сте майстори в търсене на баланса! Бдителността ще ви бъде от полза с офисната документация и кореспонденция. В партньорствата ви е вложен шанса на месеца. Възможна е смяна на офиса.  

СКОРПИОН

Ще харчите пари. Благословени сте от съдбата и приходите ви се подобряват. Ще пътувате и ще ви озари сиянието на любовта. Природата и суровата красота на зимата ще ви вдъхновяват да изразите своите емоции в писмена форма. Домът и фамилията ви се нуждаят от вашата грижа. Един семеен празник ще ви създаде настроение. Спортните занимания ще ви зареждат с положителна енергия. Ще имате любовни фантазии. Късмет в офиса, където ще сте много напористи в отстояване на идеите си. След средата на месеца, ако имате спорове за пари, ще се наложи да използвате козът на дипломацията. Ще реализирате едно кратко пътуване в страната.

СТРЕЛЕЦ

Вие мислите как да станете по-атрактивни. Промяната на визията ви ще изисква харчене на пари. Приходите ще идват от професията. Ще имате много срещи с шефовете, на които ще обсъждате престуктуриране на фирмените финанси. Предстои ви кратко пътуване с приятели, което ще бележи и появата на ново запознанство. Оригинална идея ще ви проблесне за промяна на дома след 18-ти февруари. Флиртовете ви ще са пълни с импулс и вие ще сте активната страна. Около 14-ти февруари е добре да внимавате с действията си в офиса. По-добре е да мислите за Свети Валентин! Бъдете пестеливи.    

КОЗИРОГ

Промяната ще бъде ваше амплоа. Планетарните влияния ще изискват от вас да направите разкрасителни процедури. Посетете фризьор или козметик. Сменете гардероба си. Природата може да бъде извор за вашата емоционална стабилност. Има вероятност да харчите пари за далечни пътешествия. Време ви е да приключите с проект, свързан с родния ви дом. Фамилията ви носи късмет или ви осигурява скъп подарък. Не бъдете груби, а напористи в ухажването. Очаква си нов приход. Парите си печелите по един оригинален начин. Около 19-ти февруари ще започнете обучение на чужд език.  

ВОДОЛЕЙ

Вие желаете да бъдете неотразими. Ще инициирате кампания за събиране на средства сред колеги за благотворителност. Ще успеете! Но ще включите и шефовете си, които ще се наложи да убедите за ползата от тази кауза. Вашата непоклатимост и вяра в доброто ви помагат. С приятели ще се веселите и ще реализирате пътувания в страната до атрактивни забележителности. Ако започнете курс за обучение или преквалификация ще имате късмет. Около 18-ти февруари ще ви вълнуват финансови въпроси. Пазете се от измами и илюзии в тази област. Възможно е да давате пари за дома на вашите родители.   

РИБИ

Парите си ще печелите само с усилия. Късметът ви навестява чрез влиятелна персона. Бъдете разумни в харченето на пари, защото няма да ви е чужда разточителността. След 15-ти февруари ще искате да пътувате. Вземете превантивни мерки за избягване на лична грипна вканция. Възлнуват ви въпроси свързани с религия, карма и различни духовни практики. Месецът ще бъде наситен със срещи с приятели и представители на властта. Ще отдадете време и средства за домове за възрастни хора. Вашата състрадателност е пословична. Съветите на вашите приятели няма да са ви от полза.  

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астролога Руслан Борисов - Азарей.