Роднините и близките на 23-годишния Ники от Пловдив подновяват кампанията за събиране на средства за момчето. Пловдивчанинът бе приет в клиника Хелиос, Висбаден, през месец март и премина успешна трансплантация на стволови клетки. За нещастие обаче са се появили усложнения и Ники постъпва вече за 4-и път в болницата, а средствата, които бяха събрани, не стигат.

Ето и апела, който направи майка му в социалните мрежи:

„Мислех, че този пост ще го пиша за датата на връщането на Ник в България, но уви - днес за 4-и път ни върнаха отново в болницата с висока температура и другите познати вече симптоми. Досега му направиха всички, ама всички възможни изследвания, плюс ядрено-магнитен резонанс на главата и посявки за вируси и бактериални инфекции. Утре следва и поредната гастроскопия на горни дихателни пътища.

При тези усложнения и 4 допълнителни приема на Ник в болницата, парите които бяха събрани, 200 000 евро, не стигат, за съжаление. Още нямам яснота с колко, но знам със сигурност, че не стигат за предходния престой на Ник в болницата от 5 до 20 август, а и като прибавим и престоя, започнал днес....

Имаме нужда да подновим отново  дарителската кампания за Ник, с поставяне на кутии в някои обекти и/или други инициативи? От утре ще подновим и DMS кампанията...“

Припомняме ви, че по време на кампанията приятелите на Ники не го оставиха нито за миг. Бяха с него в болницата на рождения му ден, обикаляха улиците на града с кутии за дарения, организираха концерти и базари. В кампанията се включиха и много известни личности като Тити Папазов, Стилиян Петров и Мария Илиева, както и отборите на Локо и Ботев.

ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF) 
IBAN: BG42CECB979040C4360100 (в лева)
ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF) 
IBAN : BG56CECB979044C4360100 (в евро)
Николай Тодоров Попов

Дарения чрез PayPal можете да направите тук: bacepoppy@gmail.com

Все още не е активиран DMS номерът, но близките ще го направят възможно най-бързо!