Летният сезон е в разгара си, а повечето от нас са се втурнали да свалят килограми, за да изглеждат добре на плажа и да се чувстват добре в кожата си.

Едно от нещата, които почти всяка диета изключва, са сладките изкушение. По тази причина те се наричат изкушения, тъй като малко хора могат да им устоят и често се случва да прегрешат.

Сега обаче има алтернативен вариант, с който хем ще задоволите вкусовите си рецептори, хем няма да развалите диетата си и дори ще дадете на организма си доза здраве. 

Става въпрос за вкусни и здравословни бонбони с фурми. Не забравяйте, че фурмите трябва да бъдат не какви да е, а без добавена захар, каквито са сушените изкушения на Queen`s Diamond

Сушените плодчета са незаменима добавка към всеки здравословен режим на хранене и предлагат наистина много ползи за здравето, така че е почти необходимо да ги вкараме в ежедневното си меню. Фактът, че са сладки и вкусни, ги прави още по-изкушаващи!

Сушените фурми Queen`s Diamond са сладки по естествен начин и дори полезни. В тях има много витамини, минерали, фитонутриенти, фибри, необходими на организма. Освен това фурмите подобряват здравето на костите, подпомагат храносмилането, помагат ви да се борите със стреса и депресията, зареждат ви с енергия, могат да предотвратят сърдечни заболявания и облекчават симптомите на сезонни алергии.

Ето и рецептата за страхотно вкусни бонбони с фурми Queen`s Diamond:

  • 300-400 г фурми без костилки;
  • 1/2 ч.ч. вода (хладка)
  • 200 г бадеми, кашу, фъстъци;
  • кокосови стърготини или какао
  • ванилия

Фурмите и водата се смесват и се оставят за около 30 мин., за да може фурмите да омекнат. Добавят се ванилията и смлените ядки, а след това всичко се разбива в блендер.

Когато всичко е добре разбито, ръцете се мокрят с вода (за да не се полепва сместа) и се взема малко количество и се оформя топче. Топчето се овалва в какаото или кокосовите стърготини.

Готовите бонбони се прибират в хладилник за няколко часа, след което са готови за консумация.

Вкусно, полезно, бързо и оригинално!

Така че яжте фурми и получете необходимата доза здраве и енергия за вас! Сега вече знаете и в голямото многообразие на пазара каква опаковка да изберете – достатъчно добра, която съхранява екзотичния плод - фурмите Queen`s Diamond!

*рекламна публикация