В дните на извънредно положение, трябва внимателно да следваме указанията спуснати от властите, за да предпазим себе си, нашите семейства й приятели. Важно е да останем вкъщи, спазвайки социалната изолация и не на последно място да се храним здравословно и правилно, за да подсилим организма си по естествен начин.

Един от най-важните фактор в тези дни е да се грижим за нашата имунна система.

Тя е най-важният щит срещу нашествието на различните бактерии, вируси, паразити и гъбички, които живеят навсякъде около нас. И не само – тя предпазва организма от сериозни заболявания и е от първостепенно значение именно сега, когато COVID-19 вирее навсякъде. 

Воденето на здравословен начин на живот чрез консумация на питателни храни, достатъчно сън и тренировки у дома са най-важните начини за подсилване имунната система. Освен това изследванията показват, че храните с определени витамини, т.е. минерали, билки и други вещества могат да подобрят имунния отговор и потенциално предпазват от болести. 

Редовната консумация на фурми „Queens Diamond” е едно от най-добрите решения и доказан начин да дадете естествен тласък на имунитета си.

И вкусно, и полезно! Ето кой продукт стана любим на малки и големи

Натурални, екологично чисти, без допълнителна обработка, без добавена захар, фурмите на „Queens Diamond” може да намерите в малки и големи хранителни магазини във всеки град. 

Вкусните и полезни сушени плодове са грижливо опаковани, на достъпна цена, а благодарение на по-големия си грамаж стигат за няколкодневна консумация. Плодът е подходящ за консумация както за деца, така и за възрастни и спортисти.

Освен приятния вкус, фурмите „Queens Diamond” съдържат протеини, витамини и минерали. Съдържанието на танини, флавоноиди полифенолни аниоксиданти и калий помагат за борба с инфекциите и възпаленията, като предпазват кожата, лигавиците и тъканите на белите дробове. 

Те са естествен и богат източник на селен, манган, мед и магнезий, които играят важна роля за здравината на костите. 

Според диетолозите 10 фурми на ден са напълно достатъчни, за да осигурят стабилна подкрепа за имунната система и да спомогнат за намаляването на риска от настинки и грип, спад в нивата на енергия и липса на тонус.