В момента по магазините се продават в изобилие сладки изкушения в лъскави опаковки, но насладата от вкуса им се забравя бързо щом изхвърлим опаковката. 

Малко са лакомствата, които днес могат да докарат малки и големи буквално до екстаз, и които можем да консумираме в неограничени количества.

Много от нас, пък често обичат да си говорят за "вкуса от едно време", да се връщат назад и да си спомнят за любимите храни от детството, да искат отново да опитат всички онези вкусотии, които днешните деца дори не са опитвали.

Има обаче някои типични ретро продукти с вкус, актуален и до днес, които са консумирани от няколко поколения българи.

Едни от тях са легендарната марка бонбони, любима на поколения българи - бонбони Амфора, с които черпехме гостите. Сега вече можем да му се наслаждаваме в нов продукт - сухи пасти Амфора. 

Те са комбинация от дългогодишна традиция и истинска наслада! В една малка хапка наслада е съчетана истинска експлозия от вкусове със зашеметяващ завършек.
 
Сухи пасти Амфора са покрити с изкушаващ какаов крем, а под него се крие съблазнителна изненада, която гали сетивата. Измежду двата блата е пълнежът, който е досущ като този на бонбони Амфора, но в кремообразен вариант. 

Сухи пасти Амфора, които са 100% българско производство, вече могат да се намерят в големите вериги магазини в страната. Те са грижливо опаковани в удобни опаковки и на повече от достъпна цена по джоба на всеки.
 
Наградете се със сладък спомен от детството и вълшебен вкус!