Локомотив Пловдив изгони двамата  юноши на клуба, които са участвали в грозната оргия с 15-годишна ученичка в известен хотел в район „Тракия”. От ръководството на тима излязоха с декларация, че двете момчета погазват с действията си ценностите и престижа на клуба.

Ето и цялата декларация:

Вчерашният ден (14.12) бе белязан от равенството на Локомотив със Славия (1:1). Късно вечерта станахме свидетели на нещо необичайно за локомотивската общност. Вместо анализи на играта на Мартин Камбуров и компания, сайтовете гръмнаха с видео, в което участват двама юноши от школата на Локомотив.

Видео, което ясно погазва ценностите и престижа на клуба. Ценности, предавани от поколение на поколение. Престиж, които е граден в продължение на 90 години.

Тези юноши вече не са част от школата на Локомотив Пловдив.

Цялото ръководство на Локомотив осъжда проявата на момчетата и заявява нулева толерантност към подобни постъпки, които целят уронване на престижа на клуба!

Припомняме, че от няколко дни в пловдивските гимназии върви порно клип с трима млади футболисти, които участват в оргия с ученичка.  На него се вижда как тримата млади спортисти правят групов секс с руса девойка из коридорите на известен хотел В ЖР "Тракия".

От кадрите ясно се вижда, че  момичето е във видимо нетрезво състояние, а през това време двама от младежите се забавляват с нея, а третият позира до тях.

TrafficNews.bg научи, че тримата младежи са на по 17 години и са футболисти във водещите академии под тепетата. Момичето пък е на 15 години и възпитаничка на  пловдивско школо.

Младежите играeха редовно във формациите на своите тимове в юноши- младша възраст, а единият от тях е брат на известен вратар, минал през някои от най-силните клубове у нас.

Още по темата ТУК