Видео с трима млади футболисти, които участват в оргия с ученичка, ни бе изпратено от читател на TrafficNews.bg.  Покъртителните кадри се разпространяват по-бързо от вирус по телефоните на пловдивските тийнейджъри. На него се вижда как тримата млади спортисти правят групов секс с руса девойка из коридорите на известен пловдивски хотел В ЖР "Тракия".

От кадрите ясно се вижда, че  момичето е във видимо нетрезво състояние, а през това време двама от младежите се забавляват с нея, а третият позира до тях.

TrafficNews.bg научи, че тримата младежи са на по 17 години и са футболисти във водещите академии под тепетата. Момичето пък е на 15 години и възпитаничка на  пловдивско школо.

Видеото е снимано преди няколко месеца, като е едно от трите, което обикалят телефоните на учениците в Пловдив. Другите две видеа са от стаите на хотела, на които и тримата млади футболисти участват в оргията с 15-годишното момиче.

Младежите играят редовно във формациите на своите тимове в юноши- младша възраст, а единият от тях е брат на известен вратар, минал през някои от най-силните клубове у нас. Момичето пък е популярно сред тийнейджърските среди под тепетата, именно с фриволното и предизвикателно поведение.

На какво се дължи обаче този разврат и показност, които се демонстрират от младите пловдивчани? Обърнахме се към пловдивския психиатър д-р Веселин Герев с тези въпроси.

Естествено, на първо място д-р Герев обяснява този примитивизъм с липсата на възпитание в семейството и преобърнатата ценностна система в обществото.

„Навсякъде ни облъчва подобен тип поведение. То е изкарвано и от медиите, и от „известните” хора като модел на подражание. В този смисъл, тези примитивни действия не се съзнават като такива, а за нещо, което е за поощрение. Тези момчета и момичета няма как да разберат, че действията им не са нормални, нещо повече, те се хвалят с тях, за да станат героите на деня”, обясни д-р Герев.

Не без значение е и фактът, че младежите са футболисти. Не само в България, а и в целия свят те са от основните модели на подражание сред младите. Извън футболните им достойнства, около тях постоянно гърмят скандали за оргии, секс с красиви жени и шумни купони.  Българските футболисти са чудесен пример, за това как имената им попадат по-често в жълтите хроники, отколкото в световните ежедневници за спортните им прояви.

Резултатът е: обърнат морал и ценностна система, разврат и не на последно място по важност – никаква перспектива за футбола и играчите ни. Може би най- точният пример за това е  Валери Божинов. На 17 години нападателят бе в Топ 3 на футболните таланти, заедно с Уейн Руни и Кристиано  Роналдо. Дотогава Божинов играеше и живееше в Малта и Италия, откъснат от родната действителност.  След като се завърна в България, за да играе за националния отбор, животът му се превърна в сапунен сериал, а в момента е по-известен с фразата си за котетата, отколкото си с головете си срещу Интер, Ювентус и Милан.

Вижте и скандалното ВИДЕО:

Екип на TrafficNews.bg