Истински кошмар е трети ден около района на бившия новотел в Пловдив, сигнализира ни читател на TrafficNews.bg. Лъскави коли от два дни са завзели всяко кътче около гранд хотел Пловдив, а някои дори са спрели и по тротоарите.

Оказа се, че в хотела се провежда Шестият Национален Агро Семинар на Националната асоциация на зърнопроизводителите, които дискутират иновациите и бъдещето в земеделието.

Докато те обаче провеждат своите семинари, пловдивчани едвам минават покрай возилата им спрени на всяко свободно кътче. Джип, вероятно на някои от зърнопроизводителите два дни си престоя на тротоара. От снимките се вижда ясно, че е невъзможно майка с количка да мине покрай него, без да слезе на уличното платно.

Хората от близките офиси са подали сигнал в Общинска охрана, но реакцията им е била меко казано абсурдна. Те са издирили шофьора на джипа, паркиран на тротоара, и след кратък разговор си тръгнали. Дали е бил глобен?  Едва ли! Тъй като джипът продължил да си стои на същото място.

Ние също подадохме сигнал в Общинска охрана за джипа, а оттам записаха сигнала и заявиха, че ще се обадят след проверката. Обаждане обаче не последва. 

TrafficNews.bg