На 4 октомври от 19:30ч. ще се проведе благотворителен шоу спектакъл "Да помогнем на Ники" в Дом на културата „Борис Христов“. В подкрепа на каузата ще се включат пловдивската певица участвала в X Factor Александра Апостолова, по-известна като Сани Алекса, актьорът Ивайло Христов, трио „Сопрано“ и различни клубове по спортни танци. Цената на билета за спектакъла е 10лв. и може да бъде закупена от магазин "Ла Фльор" (гр. Пловдив, ул."Гладстон" 5), лично от Ники или от Меги Трайкова (телефон за контакт: 0896700448).

Николай Владимиров Иванов е от Асеновград и е на 28 години. През 2011 г. на Ники е поставена тежката диагноза, която преобръща живота му - "тежък стадий рак на дебелото черво". Цената на лечението му до момента надхвърля сумата от 140 000 евро и продължава да расте с предстоящите изследвания и лечения. Поради недостиг на пари от испанската медицинска клиника искат да прекратят лечението на Николай.

Екипът на TrafficNews.bg е съпричастен с Ники и му пожелаваме успешно и бързо възстановяване, в което не се и съмняваме.

Може да помогнете и със SMS на номер 17 777 с текст DMS Nikolay или на банковата сметка на Ники:

Обединена Българска Банка по дарителска сметка
Титуляр: Николай Владимиров Иванов –

BIC UBBS BGSF № BG56UBBS80021088498330

Николай Камчев, TrafficNews.bg