Не спират неразбориите из пловдивските улици и булеварди. Винаги актуална остава темата за обществения транспорт в града и най-вече „любезното“ отношение на някои служители на градските рейсове. За поредния случай ни разказа наш читател, която е станала свидетел и неволно е била „благословена“ от вулгарния език на един от шофьорите на автобус по линия 4.

„Днес за пореден път се убедих, че любимото занимание на шофьорите в градски транспорт е да псуват всички наред“, разказва пловдивчанката, която е останала изумена от отношението на служителят, заел се със задачата сигурно и безопасно да превозва пътниците в Пловдив. „От бул." България" до бул." Найчо Цанов" шофьорът не пропусна да "благослови" всяка качила се баба, дядо и мен - майка с дете... Наред с наборът от основни попръжни, изпъкваше и с оригиналност, като се заканваше, че ако има възможност "би ни удавил в една капка вода", допълва читателката ни.

Заради циничното и непристойно поведение младата жена е подала сигнал срещу служителя като не пропусна да му пожелае наред с една хубава глоба от утре да вози само манекенки.