Нова „топла връзка” между главния архитект на Община „Родопи” и д-р Невен Енчев бе разкрита по време на днешната сесия, предаде репортер на TrafficNews.bg. Оказа се, че съпругата на арх. Атанас Недевски работи за здравния мениджър.  Д-р Диана Милчева-Недевска е педиатър в болница „Медлайн”, която е собственост на д-р Енчев. В сайта на лечебното заведение е вписана пълната й биография,  като на работа там е от 2009 година.

Въпреки това арх. Недевски отново настояваше, че не познава д-р Енчев.

„Д-р Милчева си има лекарски кабинет, не е в болницата на д-р Енчев”,каза Недевски. След това обаче той потвърди, че съпругата му е „външен консултант” в „Медлайн” .

Припомняме, че синът на арх. Атанас Недевски – Димитър е проектантът на д-р Невен Енчев за комплекса, който ще строи до Алхимиста. По време на извънредната сесията на няколко пъти бе попитано дали няма конфликт на интереси в случая. Кметът Пламен Спасов и самият Недевски изтъкнаха, че проектите, направени от сина на главния архитект, се подписвали от заместниците. В такъв случай нямало конфликт на интереси, според Спасов и Недевски.

Групата общински съветници от ФОРОР обаче ще поискат да се направи временна комисия, която да получи всички проекти, изготвени от арх. Димитър Недевски в община „Родопи”. Част от съветниците дори поискаха оставката на главния архитект.

Д-р Енчев пак се врътна - отказа се от цеха за сапун и си намали работното време

Вижте какво каза той в кулоарите на Общинския съвет.

Всичко по темата: 

Фекални реки заляха Белащица, край резиденцията на д-р Енчев замириса ТУК

Още за скандалите с боклука ТУК

Сблъсъкът за строителството на новата резиденция на д-р Енчев ТУК

Първите стъпки на д-р Енчев във фермерството ТУК