Пухкавият Колин вече е отново при стопаните си! Те са повече от щастливи, че любимият им домашен любимец вече си е вкъщи.

След няколко дни търсене, животното било намерено далеч в покрайнините на село Труд, но въпреки това Колин се е държал геройски, докато го открият, и благополучно се завърнал при своето семейство.

“Нашият Колин вече е при нас и сме много щастливи! Ако не бяхте вие, намирането му щеше да бъде невъзможно, защото беше много далеч. Определено много ми помогнахте!” – пише ни радостната собственичка на животинката.

Припомняме, че добронамереното и любвеобвилно кученце се изгуби преди няколко дни в района на село Труд, а за последно бе забелязан автосалон Ивека ауто в същото село, където си играел, но не след дълго изчезнал безследно и повече не се върнал.

Собствениците имаха съмнения, че 6-годишният Колин е бил откраднат, тъй като винаги се връщал обратно, но за щастие неговото намиране завърши благополучно.

Кученцето Колин изчезна, 3 дни стопаните му го търсят под дърво и камък! Виждали ли сте го? СНИМКИПухкавата животинка е открадната или изгубена край село Труд