Собствениците на откраднато или изгубено куче в района на пловдивското село Труд, търсят своя скъп домашен любимец. Притеснените стопани потърсиха Trafficnews.bg  с молба за помощ, като силно се надяват животното да бъде открито.

Става дума за пухкавия Колин, който е на 6 години и е изключително добронамерен и любвеобвилен. За последно е видян в автосалон Ивека ауто в село Труд, където си играел, но не след дълго изчезнал безследно и повече не се върнал, което навежда собствениците на мисълта, че най-вероятно е откраднат, защото винаги досега се е връщал обратно.

"Силно се надяваме да го открием! Възможно е някой човек, който е разглеждал коли, да е видял нашия Колин и да го е взел. Помогнете ни да го открием!" - апелират собствениците на животинката. Те са готови да предоставят щедро възнаграждение, ако се намери кучето.
 
Ако някой го е виждал или има информация за изчезналото куче, може да се обади на телефон 0878506227, или да ни потърси на редакционен телефон 070010248 и имейл: redaktor@trafficnews.bg