Виждали ли сте таксиметров шофьор-инвалид? Ако не сте - вижте! Новите ни нагли участници в рубриката "Не ходи пеша! Прецакай инвалид!", са шофьор на таксиметрова кола, шофьор на джип и бус, видя читател на TrafficNews.bg. Пред големите хипермаркети паркоместата не са едно или две. Спокойно може да се паркира, без да се отнема правото на хората в затруднено положение. Инвалидните места не случайно са най-близо до входа. 

"Наглото поведение на пътя няма да доведе до нищо добро. До кога няма да се зачитат правата на нуждаещите се в тази страна? Докато ние самите не поемем отговорност за собствените си действия, няма как нещата да се оправят!", коментира читателят ни, който изпрати снимките.

Местата за инвалиди стават все по-привлекателни, сочи статистиката на TrafficNews.bg. Вероятно е голямо постижение да се отнеме едно гражданско право. Или по-скоро мързелът цари в ежедневието на блгарина и е много трудно да се направят две крачки повече. Оставяме коментарите на вас. 

От TrafficNews.bg няма да спрем да ви показваме наглеците, които си позволяват да паркират не според правилата. TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg  

Снимки: Гергана Пенчева

 

TrafficNews.bg