Ексклузивни кадри от пожара на апартамент в Изгрев снощи изпрати наш читател на редакционната ни поща.

Припомняме, че мъж загуби живота си при пожар в апартамент на ул. “Ландос” 13 в Пловдив. Иван Кемишев е бил 59-годишен вехтошар. Живеел на шестия етаж. Апартаментът му е бил пълен с различни вещи и боклуци. От 20 години нямал ток и вечерно време си палил свещи. Някои съседи споделят пред екип на TrafficNews.bg ,че обичал и да си попийва.

Очевидци разказват, че пожарът бил страшен, пламъците стигали чак до горния етаж.  Пред екипа ни един от съседите- Николай, разказа, че се събудили от силен трясък от счупване на стъкло. Когато станали той и жена му забелязали пламъците и веднага се обадили в пожарната. Оказало се, че преди техния сигнал, били постъпили още два- от момче, работещо в магазин наблизо, и от още една съседка. Колите на спешна помощ и пожарната пристигнали на мястото след около 40 минути. Всички живущи във входа се евакуирали.

Екипите се разбили вратата, но не могли да влязат в апартамента, заради вещите и боклуците, натрупани по пода. Наложило се да гасят огъня отдолу. Това забавило действията им. От гасенето целият вход е във вода. Апартаментът, който се намира под този на починалия е целият във вода, части от мазилката са паднали.

Още за инцидента, какти и видео може да четете ТУК

TrafficNews.bg