„Столипиново“ е кварталът в града, в който не важат нито законите, нито общинските наредби. Още по-малко Законът за движение по пътищата. Ако в другите райони на града младежите с бензин в кръвта изчакват поне да се стъмни,  за да натиснат педала на газта и да изпробват възможностите на автомобилите си, то в гетото подобни предразсъдъци няма.

Кръстовището на „Ландос“ и „Крайна“ е любимото място на кварталните дрифтъри, където по всяко време на деня те „палят“ гумите на колите си. Редовен читател на TrafficNews.bg е заснел поредният дрифт на въпросното кръстовище към 13.30 часа. „Почти всеки ден и всяка нощ въртят гуми тук. Понякога стават колони от автомобили, докато чакат шофьорът да се завърти няколко пъти. Не са редки случаите, когато коли се блъскат“ разказва очевидецът, който днес е заснел клипа.

Днешната демонстрация има и продължение. Очевидно след обаждането на ядосани от невъобразимия шум граждани от съседните блокове, на място е пристигнал патрулна Шесто районно.  От „състезателя“ с червената кола обаче нямало и следа. „Повъртяха се малко и си тръгнаха.  Нищо не направиха.  Този най- късно утре пак ще е тук. Срамота!“  пише читателят. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

TrafficNews.bg