Хванаха 27-годишен жител на Стамболийски  с наркотици. В петък служителите на реда иззели от мъжа две пакетчета със съмнително съдържание. Експертна справка показала, че веществото е амфетамин с общо тегло 0,957 грама.

Междувременно мъж се озова в полицейския арест за шофиране в нетрезво състояние. Около 22.40 часа снощи 49-годишен водач от село Избеглии бил отведен в районното управление в Асеновград, след като бил хванат зад волана на лек автомобил “Ауди” с 1,62 промила. Срещу нарушителя е образувано бързо производство.

Значително количество контрабандни цигари са иззели служителите на реда в Стамболийски. В хода на специализирана операция срещу незаконното съхранение и разпространение на стоки без платен акциз, вчера те извършили проверка на лек автомобил “Форд”. В колата, управлявана от 50-годишен криминално проявен местен жител, униформените открили 860 папироса от различни марки, без български бандерол. При последвало претърсване в жилището на мъжа били намерени и иззети още 4040 къса от нелегалните тютюневи изделия. Извършителят е задържан за едно денонощие в районното управление.