Строителни отпадъци, пясък и боклук са заринали част от местността Беш Бунар, предаде Karlovonow.bg. Проблемът е от години, а "виновникът" на отпадъците е частен имот, който дълго време е бил в строеж. Е, строежът вече е завършен, но отпадъците си стоят непочистени. 

Местен жител твърди, че е подал жалба до Общината преди около две години, докато къщата се стояла. Оттам му отговорили, че боклуците са в рамките на имота.

"Както се вижда от снимките, имотът е построен и ограден, а боклуците продължават да си стоят извън него. Има и други съседни къщи, в които ситуацията е същата. Явно собствениците не считат за редно да изхвърлят пръстта на определените за това места", споделя загриженият гражданин. 

След като входира жалба в Община Карлово, служители на звено "Инспекторат" извършват проверка по документи и на място. Това се случва в началото на месец май 2016 година. Заключението е, че земните маси, извлечени при изкопа, се съхраняват в рамките на частния имот, чието строителство в онзи момент било спряно.
 
Понастоящем зданието е завършено, но пейзажът си е все същият.