Четирите пловдивчанки от 4 Magic за пореден път обраха овациите на публиката и журито в музикалното шоу X Factor по Нова. Момичетата изпълниха блестящо и двете си изпълнения на полуфинала тази вечер.

Зрителският вот буквално изстреля пловдичанките на финал, като вторият финалист следващата неделя ще бъде Ева. 

За оставане в шоуто се бориха пловдивската джаз принцеса Мирослава, Йоана и Милена. Зрителите определиха третият финалист следващата неделя да бъде Йоана.

Елеонора Иванова, Валентина Никова, Никол Канева и Елия Тодорова смаяха публиката и журито, което беше единодушно, че днес са показали две от най-добрите си изпълнения от намалото на сезона.

В един от предишните епизоди те се преобразиха като диско диви и се отдадоха на бурни танци на сцената. Журито оцени високо последното им превъплъщение. „4 Magic са модерни и много къдрави. За мен те са фаворит. Бяхте страхотни, но репетирайте малко повече танците”, каза Саня.

Заки също ги определи като вокално и музикално перфектни, интересни и готини. Отпуснете се докато танцувате. Наслаждавайте се, препоръча им той.

„4 Magic са абсолютно събитие на музикалната сцена на България. Да пеете по този начин - уникални сте и се възхищавам се на работоспособността ви и на това, което сте направили”, коментира певица Хилда Казасян.

„4 Magic заслужават аплодисменти за тяхната упоритост и за безкрайния талант, който носят със себе си. Те могат още много невероятни неща”, подчерта Любо Киров.

Четирите пловдивчанки продължават напред в шоуто след като в етапа на елиминация изпяща зашеметяващо песента „Who`s Lovin You” без музикален съпровод.