Небето се схлупи над Пловдив и в рамките на минути притъмня. Все още дъжд няма, но се завихри такава вихрушка, че пловдивчани предпочетоха да се скрият в близки сгради. Вятърът вдигна целия прахоляк от улиците, а въздухът стана тежък и още по-мръсен...

Колкото и неприятен да е вятърът обаче, точно на него сега се молят пловдивчани - да "разкара" надвисналите черни облаци и дъждът под тепетата да се размине. Защото завали ли... наясно сме в какво се превръща градът.

Впрочем току-що заваля...

Бурята в Пловдив отнесе покрива на кооперация! Всички са евакуираниДва екипа на пожарната са пристигнали в най-големия дъжд и са извели хората

*Обновена: 17:55 часа

Само минути след разразяването на бурята градините в Раковски са покосени от силна градушка. Белите небесни късове вече са преминали и в района на ЖР „Тракия“.  

Стихията се развихря с пълна сила над Пловдив. Дъждът все повече се усилва, съчетан със силен вятър и грохота на гръмотевици. Мълнии просветляват черното небе, а времето припомня за бурите от преди няколко месеца. Дано наводненията не се повторят.

На бул. "Александър Стамболийски" няма светофари, защото токът в района е спрял. Ток няма и в района на Събота пазара, сигнализираха читатели на TrafficNews.