58-годишният мъж, който беше прострелян в село Трапоклово, вече е контактен, съобщи "Труд".

Той стана жертва на опит за убийство, заедно със още една жена. Те бяха докарани в болницата в Сливен в изключително тежко, като животът на 58-годишния пострадал беше в по-голям риск. Към момента промяна в състоянието на 45-годишната жена от град Стралджа остава без промяна.

Любен Димов е дошъл в съзнание вчера и вече диша сам. Пациентът, който е на лечение в реанимацията на сливенската областна болница, е бил консултиран от гръден хирург и специалист по лицево-челюстна хирургия.

Припомняме, че двамата постъпиха по спешност в областната болница на 12 май, след като бяха простреляни с ловна пушка от 64-годишният Петър Маринов. Инцидентът стана в сливенското с. Трапоклово. Причината за криминалното деяние вероятно е ревност.

Петър грабнал законно притежаваното си оръжие, след като жената, с която живеели на семейни начала, го напуснала. Връзка между двамата пострадали няма, обясниха непосредствено след инцидента от прокуратурата. 

Петър от Трапоклово търсел да гръмне и дъщерята на бившата си женаСмятал, че тя е виновна за раздялата му с Радост

В кома, на апаратно дишане – лекари се борят за простреляните в ТрапокловоКъм момента е ясно, че няма общ мотив за стрелбата по двамата