Остава критично състоянието на мъжа и жената, простреляни с пушка в неделя в сливенското село Трапоклово.

Те са настанени в сливенската болница, а лекарите продължават да се борят за живота им.

"Двамата простреляни са в тежко общо състояние към момента. Те са в кома и на апаратна вентилация. И по двама има тежки наранявания вследствие на огнестрелните наранявания на различни места по тялото", каза пред Нова тв д-р Трифон Величков от отделението по анестезиология в МБАЛ в Сливен.

Към момента е ясно, че няма общ мотив за прострелването на двамата. По информация на полицията няма връзка между стрелбата по Радостина и по Любо.

"Става въпрос за лице, което е направило опит да убие жената, с която до преди 15 дни е живял на семейни начела. Не се знае какъв е мотивът. След стрелбата, същото лице е направило опит да убие и съседа си и се е самоубил", каза окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов.

Стрелецът е приятел на жената, а двамата доскоро живеели на семейни начала, разказват съседи. Мъжът се самоубил малко след деянието. Полицията все още изяснява причините, довели до кървавата драма като най-вероятният мотив е ревност.

Според близки на Радостина наскоро тя се е изнесла от дома, в който живеела с Петър и се прибрала в родното си село. Подала е и сигнал в полицията, че е заплашвана, но дни по-късно оттеглила жалбата си. Продължават разпитите на свидетелите.

Няма връзка между двамата простреляни от самоубилия се мъж в с. ТрапокловоСъстоянието на Радост и Любен е много тежко

Мъж простреля жена си и съсед, после се самоубиТрагедията се е разиграла в сливенско село