Обявен в полицията в Мездра от близките си мъж бе открит мъртъв в понеделник следобед. Тялото на 43-годишния Добромир Иванов било открито върху скара за шумопочистване на ВЕЦ на река Искър край железничарския град, съобщиха от РУ на МВР в Мездра.

Добромир излязъл от дома си още на 30 май т.г. след солиден запой и повече никой от близките му не го видял. След обявяването му за издирване, негови приятели съобщиха, че го видели на седи на пейка пред районното полицейско управление в града, а по-късно бил забелязан в района на стадиона, пише 24 часа.

Според негови познати, Добромир бил добър фотограф, но не се задържал на работа никъде заради постоянните конфликти, които предизвиквал. Лятно време ходел на гурбет в различни ферми във Франция, но често изпадал в депресии и се връщал неочаквано.

По тялото на мъртвия не били открити следи от насилие, уточняват от полиция. По случая е образувано досъдебно производство и се очакват окончателните заключения на патоанатомите след аутопсията на тялото.