Има ли еднакъв аршин за следенето на нарушители по всички пловдивски улици и булеварди, или някои са по-важни от други за органите на реда? Този въпрос бе зададен от наш читател, който ежедневно се сблъсква с двойните стандарти в Пловдив.

„Кадрите са от улица „Лев Толстой”, непосредствено до паркинга на хотел Империал, в края на работния(учебния) ден. Както се вижда, колите са спрели изцяло на тротоара, където хората и учениците се прибират. За да минат по тротоара, те трябва да слязат на уличното платно. Вижда се добре, че от другата страна започва паркинга на хотела и там няма тротоар. Но и на самия тротоар вече има паркинг”, пише нашият читател. По думите му това е ежедневие по улицата до хотела, който е и на метри от районната администрация на „Източен”.  Той е виждал и как патрулки и общинска охрана минават оттам, но никога не е имало глобени.

Нашият читател има транспортна фирма, която зарежда различни търговски обекти в града. Негови служители са ставали постоянно обект на глоби от странна на общинските служители и полицаи заради спиране от няколко минути по булевардите.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg