Районната прокуратура в Хасково поиска да бъде взета мярка неотклонение "задържане под стража" на двама мъже, пребили посетители на нощен клуб в града. Привлече като обвиняеми са 23-годишния Димитър и 28-годишният Недялко, които са работили като охранители на заведението.

Екшънът се развива в началото на ноември, когато възникнал скандал в нощения бар, а Димитър и Недялко са на охранителния пост. При възникналия конфликт с двамата клиенти на заведението, те им нанесли побой. След инцидента двамата пострадали били отведени за оказване на медицинска помощ в болница, където са диагностицирани със средни телесни повреди.

Обвиненията към Димитър са, че е причинил по хулигански подбуди средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на челюст на 48-годишен мъж, а към Недялко за това, че в качеството си на длъжностно лице е счупил лявата ръкана друг мъж.

С постановления на Районна прокуратура – Хасково двамата обвиняеми са задържани за срок от 72 часа, като предстои да бъде внесено искане в съда да бъдат оставени в ареста за постоянно.