CASA MIA е извънградски комплекс от къщи и апартаменти, които съчетават  спокойствието кв. Остромила с удобствата на големия град. Комплексът е зелен и просторен, с общо7 жилищни секции на 4 етажа с 123 апартамента и 24 градски къщи на 2 или 3 етажа.

Строителството на комплекса върви с много бързи темпове. Целият комплекс е с АКТ 14, а пуксовият период е края на 2020 год. Към момента 70% от апартаментите и жилищата са продадени.

Локация

Комплексът CASA MIA се намира в кв. Остромила – спокоен квартал с ниско строителство и къщи. Намира се на 10 мин от града и от Гребна база. Хранителни магазини и аптеки са в непосредствена близост, а пътната инфраструктура към комплекса вече е изградена.

Апартаментите

Апартаментите са от 48 кв. м до 125 кв. м., с функционално разположение на жилищните помещения и терасите. Сградите са ниско строителство по 5 етажа.

Къщите

В  терена са планирани общо 24 градски къщи на 2 или 3 етажа, с квадратури от 144 кв.м до 320 кв. м. Към всяка къща е предвиден гараж, веранда и собствен двор.

Първото ниво на градските къщи се състои от дневна зона с камина, трапезария и кухня, с директен излаз към веранда или заден двор. Второ и трето ниво на къщите е заето от три или четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и тераси.

За комплекса

На входа на всяка сграда е поставена система за контрол на достъпа, асансьори, а вътрешнопарковото пространство,детска площадка и площ за спорт.

Всеки апартамент разполага със собствено паркомясто или гараж.

Материали

Жилищата в комплекс "CASA MIA" отговорят напълно на изискванията и на най- взискателните клиенти. Те са със зидария с керамични тухли WEINERBERGER, пеккамерна PVC дограма със стъклопакет,  фасадата е BAUMIT топлоизолационна система 10 см. в комбинация с камък , покривът е с хидро и топлоизолационна система на италианската компания GENERAL и керемиди на BRAMAC. Използваните материали гарантират изключително добра хидро и топло изолация и жилищата са с високо ниво на енергийна ефективност. 

 

 За повече информация се свържете на тел. 0879 040404