Собственото жилище за българина отдавна не е лукс, а сигурна инвестиция и богатство. В Пловдив интерес има към почти всички квартали в града, в зависимост от възможностите, предпочитанията и плановете на купувачите.  Един от най- предпочитаните райони в града е Тракия, заради добрата инфраструктура, развитата търговска мрежа и бързия достъп до него. Именно това е една от главните причини "Стройколукс" ООД да избере тази отлична локация за комплекса си „Томов Плаза“.

Разположен върху парцел с площ 13 633 кв.м на изключително комуникативно място - кръстовището на бул. „Асеновградско шосе“ и бул. „Освобождение“, комплексът се превръща в един от най- атрактивните в Пловдив. Още преди акт 14, по-голямата част от сградата  вече е разпродадена.

 

Панорамната гледка към Родопите и към целия град поставя комплекса на едно от челните места на пазара за имоти в Пловдив. Да гледаш града от високо, но далеч от забързаното ежедневие и шума е сбъднатата мечта на всички щастливци, успели вече да се сдобият с жилище в сградата.

За удобството на всички живущи и посетители, партерния етаж ще бъде „превзет“ от търговски обекти от всякакво естество, като: супермаркет на доказана верига, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinner на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, офиси и много други. Както се казва – „На една ръка разстояние!“.

Преговорите по отдаване търговски обекти под наем, протичат с пълна сила, заради огромния си потенциал от минимум 2 000 клиента и бонус – свободното паркиране пред обектите за клиенти, с контрол за достъп.

Деветте отделни сгради с височина от 9 до 16 етажа разполагат с общо 554 апартамента с различни квадратури. Разположени в П-образна форма, те образуват затворено пространство, което ще бъде заето изцяло от зелени площи и детски площадки и кафе, с обща площ от 5 декара.

 
Телефонът, на който можете да получите подробна информация, е 0879040404.