Безспорно водещите фактори, определящи привлекателността на имота са цена, локация и разположение. Освен задължителните, високо препоръчително е да се обърне внимание и на материалите, с които се изпълнява проекта. Висококачествените материали осигуряват както сигурност и уют, така и икономии в сметките за ток и парно.  

Жилищата в комплекс CASA MIA отговорят напълно на изискванията и на най- взискателните клиенти. Те са със зидария с керамични тухли WEINERBERGER, пеккамерна PVC дограма със стъклопакет,  фасадата е BAUMIT топлоизолационна система 10 см. в комбинация с камък , покривът е с хидро и топлоизолационна система на италианската компания GENERAL и керемиди на BRAMAC. Използваните материали гарантират изключително добра хидро и топлоизолация и жилищата са с високо ниво на енергийна ефективност. 

CASA MIA е извънградски комплекс, намиращ се в кв. Остромила – спокоен квартал с ниско строителство. Комплексът е зелен и просторен, с общо 7 жилищни секции на 4 етажа с 123 апартамента и 24 градски къщи на 2 или 3 етажа. Средните квадратури на жилищата са от 48 кв. м до 125 кв. м, а къщите са  с квадратури от 144 кв.м до 320 кв. м. Към всяка къща е предвиден гараж, веранда и собствен двор.

CASA MIA се намира на 10 мин от града и от Гребна база. Хранителни магазини и аптеки са в непосредствена близост, а пътната инфраструктура към комплекса вече е изградена.

В момента целият комплекс е с АКТ 14, а пуксовият период е края на 2020 год. Към момента 70% от апартаментите и жилищата са продадени. За огледи се обадете на тел. 0879040404.

CASA MIA интегрира спокойната естетика и архитектура и природния пейзаж по естествен начин. Цветовото решение е в меки тонове – кафяво, бежово и мляко, които прекрасно контрастират на зелените площи в имота.

На входа на всяка сграда е поставена система за контрол на достъпа, асансьори, а вътрешнопарковото пространство е решено в богата висока и ниска растителност, заобиколена от живописни зеленина, детска площадка и площ за спорт.

Всеки апартамент разполага със собствено паркомясто или гараж. 

 

Повече информация за комплекса можете да получите на тел. 0879040404.