Какви са основните плюсове на това да живееш в покрайнините на града? Нисък процент на застрояване и липса на струпване на сгради, няма смесица от високо и ниско строителство, инфраструктурата е новоизградена и добре проектирана – в общи линии, си далеч от бетона на града, но и си близо до всякакви удобства. А освен гореизброените, какво по-хубаво от по-чистият въздух, по-ниското замърсяване и по-малкото съседи.

Покрай ситуацията с коронавируса и принудителната карантина, се прояви нуждата  от преосмисляне на начина ни на живот. Осъзнахме важността на личното пространство и простор, а наличието на градината се оказа равносилна на нуждата ни от въздух и храна. 

Представяме ви две къщи намиращи се в спокойния кв. Остромила, които са все още в продажба.

КЪЩА 7А

Обширна къща на два етажа. На първото ниво са разположени дневна с трапезария, кухня и тоалетна. На второто ниво са разположени три спални, две бани и две тераси. Чистата площ на къщата е 146 кв.м. Към къщата има веранда и лично дворно пространство, които могат да се облагородят с ниска и висока растителност. На подземния етаж е разположен сутерен, който може да се обособи според нуждите на собственика. Подходящ е за склад, гардеробна или енотека.

Общата площ, включваща чиста площ, веранда и сутерен възлиза на 285,80 кв.м., а цената от инвеститор е € 158 588.

За огледи се обадете на тел. 0879040404.

 

 

КЪЩА 6Б

Къщата разполага с два надземни етажа, сутерен и веранда. Сутеренът е с проект за ФИТНЕС И СПА и се шири на 153 кв. м. Също така, на този етаж има перално, помещение климатизация, гардеробна стая и склад. Първият етаж е с площ 145 кв.м, на която се простират обширна кухня, всекидневна и спалня за гости. От тук се излиза за голямата веранда. Спалните помещения се намират на втория етаж – голяма спалня с дрешник и баня, както и две детски стаи с обща баня и просторна стая за игра. Обявената цена е 318 524 евро, а общият терен е 463,74 кв.м.

 

За огледи се обадете на тел. 0879040404.

 

 

 

Изпълнението на проекта е с най-качествени материали и прецизно отношение. Зидарията е с керамични тухли WIENERBERGER, има 5-камерна PVC дограма със стъклопакет, фасадата е BAUMIT, има топлоизолационна система 10 см в комбинация с камък и композитен материал, а покривът е с хидро- и топлоизолационна система на италианската компания General Италия, керемиди BRAMAC. Използваните материали гарантират изключително добра хидро и топло изолация и жилищата са с високо ниво на енергийна ефективност.

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КЪЩА в CASA MIA?

- Възможност за уединение и лично пространство, малко и подбрани съседи

- Спокойствие за семейството ви, подсигурено от охранителна система

- Нисък трафик в квартала

- Паркингът е напълно подземен, което гарантира сигурността на автомобилите ви

- Нов квартал с изградена инфраструктура

- Ниско строителство сгради в квартала, без големи комплекси и мащабни конструкции

 

В момента целият комплекс е с АКТ 14, а Акт 16 ще се придобие края на 2020 год. Над 70% от апартаментите и жилищата са продадени. За огледи се обадете на тел. 0879040404.