Гергьовден е един от най-любимите празници на поколения българи. Ако имате именици в семейството си, можете да ги зарадвате с едно незабравимо и нестандартно преживяване в диамантеното бижу сред хотелите край Пловдив – Парк и СПА Марково.

Дори и да нямате специален повод, бихте могли да се отдадете на пълен релакс в 4-звездния хотел, разположен само на 2 км от града на седемте тепета.  Много изненади очакват гостите на комплекса този уикенд, които желаят да разнообразят ежедневието си и да се почувстват наистина специални.

Това, което превърна локацията в популярна дестинация за издигането на стотици луксозни къщи в района е, близостта до града, живописната гледка, както и чувствително по-чистия въздух. Сред пловдивчани мястото е известно като опция за бягство от града.

А за тези от вас, които плануват да посетят Пловдив, хотелът е изключително леснодостъпен като едновременно с това дава възможност да наблюдавате града от птичи поглед.

По случай празника, Park & Spa Hotel Markovo представя и изкушава с ексклузивни и много примамливи ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети, подходящи за всеки, който е избрал да празнува в приказното кътче, позиционирано в „квартала на богатите” край Пловдив. Подарете си няколко дни, прекарани в релаксираща обстановка, превъзходни ястия и музика на живо в ресторант Belle Vue.

Атрактивните оферти са за 2 или 3 нощувки, включващи закуски и вечери, използване на СПА центъра, открит и закрит детски център с аниматор на 5 и 6 май и много други екстри.

Ето какво включват специалните предложения за Гергьовден:

Двойна стая с включена вечеря за 195 лева (при настаняване за 2 нощувки)

Двойна стая с включена вечеря за 165 лева (при настаняване за 3 нощувки)

И още:

Закуска на блок маса

Вечеря на тристепенно сет меню за 04.05., 05.05. и 07.05.

Празнична вечеря с агнешко на 06.05.18 г.

Жива музика с вокалист и акустичен роял Yamaha

Ползване на вътрешен басейн с температура 31 градуса

Ползване на римска баня с температура 34 градуса

Ползване на СПА центъра, който включва: парна баня, финландска и инфраред сауна, джакузи, ледена стая, релакс зона, фитнес

Свободно ползване на детския център (открит и закрит)

Безплатен аниматор в детския център за 05.05. и 06.05.

Направете своята резервация, а Park & Spa Hotel Markovo ще Ви предложи не просто почивка, а истинско изживяване!

За промоционалните празнични пакети, включващи 2 или 3 нощувки, натиснете тук

Хотелът се гордее с елегантния ресторант “Belle Vue, който всеки гост има възможност да посети, и в който освен на вкусна храна и хубава музика ще се наслади и на невероятна панорамна гледка към града на седемте тепета.

В уютния ресторант може да опитате типични български специалитети, както и изкушаващи ястия от интернационалната кухня,  приготвени от майстор-готвачите с много грижа, умение и страст.

И както всички знаете,  добрата кухня върви ръка за ръка с хубавото вино,  внимателно подбрано във винена листа , която със сигурност ще допадне и на най-взискателните гости на комплекса.

Програмата на стилния ресторант Belle Vue включва и виртуозни изпълнения на живо със съпровод на роял, които допълват изцяло изисканата обстановка.

Голяма изненада очаква гостите на хотел Парк и СПА Марково точно на Гергьовден, защото музикалната програма ще бъде допълнена от гост изпълнители, които обещават много емоции, танци и празнично настроение.

За кратко време, Park & Spa Hotel Markovo доказа, че е идеално място както за семейна почивка, така и за романтичен отдих или почивка с приятели и колеги. Комплексът предлага всичко необходимо за едно незабравимо преживяване. Хотелската част разполага с 81 стаи – атрактивни като дизайн и цветово решение. Всички те са оборудвани с LЕD 32’’ телевизор, минибар и Wi-Fi, а внушителна гледка към  древния Пловдив се открива щом излезете на просторните тераси. Съвсем скоро гостите на хотела ще могат да се възползват и от още 19 луксозни стаи, позиционирани в ново крило.

На разположение на гостите е и СПА центърът, в който са позиционирани кътчета за релакс и тонус – парна баня, римска баня, турска баня – хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона и много масажни кабинети.

Комплексът е един от малкото, който разполага с вътрешен и външен басейн, подходящи, както за спорт, така и за забавления. Водата на вътрешния басейн е с температура 32 градуса по Целзий.

Задължително посетете и уникалната ВИП стая на СПА зоната. Специалното помещение, предлага лукс и откъсване от околния свят.. Луксозна парна душ кабина, приглушена светлина и ароматни свещи, са само част от удоволствията, които тя.

В нея можете да получите масаж в уединение или да релаксирате в напълно самостоятелен кът с бутилка вино.

Спалня за релакс, над която приказно се спускат воали балдахин е другото удоволствие за сетивата, на което могат да се насладят всички влюбени.

И още…

От всички хотели близо до Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково предлага един от най-богатите арсенали от удобства. Хотелът е подходящ както за семейни посещения, така и за бизнес събития.

Два детски къта, външен и вътрешен, осигуряват постоянни занимания за най-малките. По-големите деца се забавляват в игралната зала, в която има маса за тенис, билярд, джаги и електронни игри.

През лятото пък екипът обеща, че ще бъде отворен и кът с животни на открито, който също ще бъде атрактивен за децата. Най-новата изненада, която предлага СПА центъра на хотела е и SPA Fish терапия за крака с рибки.

За любителите на тениса работят два открити корта, а в комплекса има и зала за игри и тенис маса.

На просторния паркинг, в който се влиза директно от главния път, има място за всички, така че ако пътувате с личен автомобил, нямате никакъв повод за притеснения.

*рекламна публикация